Vores julegave-ideer


Julen er lige om hjørnet, og før vi ser os om, står der december i kalenderen. 
December er en travlt måned, og det kan være svært at finde rundt i hvad man enten skal ønske sig i julegave - eller give i julegave. 

Vi kommer derfor her med en række ideer, der uden tvivl ville glæde en strikkeglad modtager.
jjj
jjj

MUUD STRIKKETILBEHØR 👜

    

Nyhederne fra Muud er blandt vores klare favoritter til årets julegaveønske. Taskerne er håndlavet i læder af høj kvalitet, og du får dermed ikke blot en taske til det kommende år, men en taske i et tidløst design, hvor kvaliteten følger med. 
Laura Mini-shopperen er perfekt til at bære de ting rundt i, som plejer at vælte rundt i lommerne på os. I Laura mini-shopperen har du det hele samlet på ét sted. Den kan bruges både crossbody eller over skulderen, og så står den til kun 499 kr.
Laura Makeup Bag er også en perfekt gave til at samle småtingene. Om det er strikketilbehør eller kosmetik passer den perfekt ned i weekend- eller skuldertasken. Laura Makeup Bag fås for kun 299 kr.
 jjj
jjj
jjj
jjj

STRIKKEBØGER 📖

 

 'Heatherhill' er en fantastisk flot bog af Lene Holme Samsøe, som er blevet udgivet i november 2022. I bogen er der 25 strikkeopskrifter - simple såvel som mere avancerede. 
Fælles for opskrifterne i bogen er de flotte strukturer i form af hulmønstre, snoninger og klassiske kombinationer af ret og vrang. Størrelserne i bogen går i de fleste opskrifter fra XS-4XL. Bogen kan købes for 379 kr. og er dermed en oplagt julegave til en der holder af at strikke. 

 

'Marie Krøyer på pindene' er udformet af den dygtige strikker Ditte Larsen. Hun har ladet sig inspirere af skagensmaleren Marie Krøyer, og har derudfra  produceret en bog hvor farver og stemninger forenes i strikket beklædning og tilbehør til både mænd og kvinder. Bogen indeholder 28 opskrifter og står til 299 kr.  

 jjj
jjj
jjj
jjj

FÅ STYR PÅ PROJEKTER OG OPSKRIFTER: STRIKKEDAGBOG

Vi kender alle til ikke at kunne finde den opskrift man skal bruge, ikke at kunne huske hvad eller hvornår man har strikket et projekt eller at vi skal bruge nogle specifikke noter til den enkelte opskrift. Det kan være svært at holde styr på det hele, men med denne bog kan den flittige strikker blive hjulpet godt på vej. 
'Min Strikkedagbog' indeholder 100 sider med alt fra pinde- og garnlager til lister til nuværende og kommende projekter. Bogen er i A5 og passer dermed perfekt i tasken, når strikketøjet skal med på farten. 'Min Strikkedagbog' står til 249 kr., og er en perfekt gave til at gøre strikke-livet lettere for den strikkeglade modtager.
'Min Store Strikkedagbog' er et ringbind i A4 størrelse, hvilket giver muligheden for at sætte sine opskrifter ind i forbindelse med de projekter man nedskriver. Ringbindet kommer med 80 sider, og indeholder blandt andet plads til projekter, garn- og pindelager og strikkeønsker. 'Min Store Strikkedagbog' koster 429 kr.
 jjj
jjj
jjj
jjj
Vi håber, at dette kunne give et overblik over, hvilke gaver strikkeren ville elske at modtage til jul. Alle ting kan bestilles på vores webshop via de indsatte links - og vi pakker dem gerne fint ind inden de afsendes. 

Glædelig jul fra os i Huset Tind ❤


Indsend en kommentar